Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2023 10:31 - Първата биолаборатория в България??? Журналисти, спите ли?
Автор: mtomova Категория: Други   
Прочетен: 4010 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.06.2023 17:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


 16.12.2022

Тези лаборатории целят да запазят здравето на американските военни, но те не експериментират с американски военни, а с местни.

Преди няколко дни станах абонат на Patreon. Направих го за да следя Мартин Карбовски. Днес предаването беше с Диляна Гайтанджиева. Потърсих и гледах и двете предавания на Станислав Цанов с нея. Мисля, че бих могла да ги копирам и споделя на стената си, защото са изключително интересни, но мисля, че няма да е честно към платформата, която е платена и предаванията са само за платените абонати. Но не мога да се стърпя и да не споделя основните акценти от интервютата.

1. 25 биолаборатории за изучаване на особено опасни патогени и всичките са позиционирани около Русия.

2. Директор на грузинската лаборатория е ентомолог – учен по насекомите.

3. Освен особено опасните патогени в лабораториите се експериментира с преноса на патогени чрез насекоми, комари например като комарите се товарят в дронове и се изсипват по местоназначение.

4. Учените и американското правителство са освободени, чрез договорите със съответните държави от каквито и да е съдебни искове или последствия в случай на смърт на участниците в експериментите.

5. Американските документи и отговорите, които дават на Диляна са, че тези лаборатории целят за предпазят здравето на американските военни, но те не експериментират с американски войници, а с местни.

6. Грузинската лаборатория е построена до жилищни сгради и всичко се изхвърля в канализацията, от което има сериозни натравяния, но компенсации не могат да се търсят от Америка.

7. В нито една страна няма такива американски лаборатории, тоест възниква въпроса защо точно в държавите около Русия трябва да се изследва за да се запази здравето на американските войници и никъде другаде.

8. Да се патентова биооръжие е забранено в цял свят, но в САЩ има патенти за биооръжие 25 на брой и всичките са направени от един учен, който всъщност не съществува,

 Диляна е успяла да разговаря с адвоката на този учен, но такъв човек няма, а тези патенти включват и биооръжия – патогени, пренасяни от комари.

9. 4400 украински войници е описано в документи, че ще участват в експерименти в Украйна и е упоменато, че в случай на смърт се уведомява само и единствено американската страна.

10. Биолабораторията в България, която сигурно вече работи и за която ние нищо не знаем. Диляна не е успала да получи от Ива Христова никаква информация за договора между България и Америка за тази биолаборатория.

Договорът е конфиденциален, секретен и ние българските граждани нямаме право да знаем нищо за тази биолаборатория, която също е в близост до Русия.

11. Когато е преглеждала документите за Грузия Диляна се е натъкнала на обява на Пентагона, че се търсят учени – микробиолози и ентомолози за работа в лабораторията в София.

12. Освен, че нямаме право да търсим каквато и да е отговорност от правителството на САЩ ние не можем да получим информация и от учените, защото те подписват договор, че всичко, което работят в лабораторията е конфиденциална информация и принадлежи на правителството на САЩ.

13. Ако все пак има някакви сериозни щети, то американските граждани, работили на наша територия могат да бъдат съдени само в съд на САЩ, ние нямаме право да ги арестуваме и съдим.

В края на втората част Станислав и Диляна се разговориха за първите и репортажи от Сирия. Алкайда и ислямска държава воюват основно с българско оръжие, което е закупувано от Пентагона и е изпращано с дипломатическа поща на терористите. 350 самолета дипломатическа поща са превозили българското оръжие до ислямистите. Повтарям – ПЕНТАГОНЪТ Е ЗАКУПУВАЛ БЪЛГАРСКОТО ОРЪЖИЕ, КОЕТО ПОСЛЕ С ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА Е ИЗПРАЩАЛ НА АЛКАЙДА И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. И не, не е фейк. За всичко това Диляна има документи и те могат да се намерят на сайта и. 


Всъщност колкото и да не им се вярва на мнозина тези документи американците дори и не ги крият, те са достъпни за всички на сайтовете на съответните служби и министерства.

А сайтът на Диляна от две години е обект на хакерски атаки, които са такива, че може да си ги позволи само държавна институция.

Уикипедия също лъже за Диляна, но който иска да научи повече да се абонира за Patreon.

автор: Росица Тончева

източник: brod.bg
Копирано от novinata.bg

Заглавие днес от шведски медии:

"Заплащане което е насочено към украински учени - университетът в Уппсоала"

Роналд Хейно, свещеник:

"Съвсем си права, това е дискриминация на другите народи и висши образования както си го описала.
Това означава, че Швеция е въвлечена в украинските биолаборатории от дълги години, ако това подлежи на морално защитени изследвания и експерименти ще научим в сегашно време..."

image
Моят коментар


Швеция е печално известна с големия си брой затворени тайни и психиатрични отделения и с фалшифицирането на физическите си диагнози на болните си пациенти по директиви на шведската здравна каса в несъществуващи такива спуснати по директивите на Касата им  ментални диагнози за неудобните на обществото си (наричани там "правни корабокрушенци") както и на неприятели на работещи в общините.

Предистория

Според постоянния представител на Русия в ООН Василий Небензя САЩ разполагат с патентован дрон, който може да пренася комари, заразени с опасен вирус.

„Такъв дрон транспортира контейнер с голям брой комари, които пренасят зарази в даден район и ги пуска. При ухапване комарите заразяват атакуваните хора с патогени на особено опасни заболявания“, сподели Небензя, цитиран от "Труд".

Той обясни, че борбата с комарите може да бъде по-ефективна от "най-модерните оръжия и военна техника". В обяснителната записка към проекта се посочва, че заразен войник няма да може да изпълнява поставените му задачи.

В отговор постоянният представител на САЩ в ООН отбеляза, че САЩ, подобно на Украйна, нямат програма за биологично оръжие.
...
                     Русия: САЩ ще прехвърлят програми за биологични оръжия от Украйна в България

Автор:

 news.bg

04.09.2022 09:26:23

У нас 

Прегледи: 91268 

Източник: iStock

 40 86  

Вашингтон има планове да прехвърли програми за биологични изследвания от Украйна в постсъветските републики, източноевропейските и балтийските държави във възможно най-кратък срок, за да се приближи до руските граници. Това заяви генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична защита на руските въоръжени сили, цитиран от ТАСС.

Пентагонът има готовност скоро да прехвърли незавършените в Украйна програми в други постсъветски държави, както и в източноевропейски държави, като България, Чехия и други страни, предупреди той.

image  

Русия има доказателства, че САЩ разработват биологично оръжие в Украйна

Проектът U-Pi-2 бил одобрен от Пентагона

По негови думи разширяването на мрежата от биолаборатории, което може да се използва за разработване и съхранение на компоненти на биологични оръжия, представлява заплаха за военната сигурност на Русия.

За разлика от ядрените оръжия, които САЩ разполагат на териториите на съюзниците на НАТО, тази политика на Алианса в биологичната област прави възможно неконтролируемото му приближаване до руските граници, подчерта Кирилов.

image  

Русия дава на ООН доказателства за военни биологични дейности на САЩ в Украйна

Настоява за разследване

Във втората седмица на войната Русия започна да разпространява множество обвинения спрямо Украйна за разработване на биологични и химически оръжия. Преди това имаше публикации с твърдения за подготовка за ядрени оръжия.

Беше съобщено, че биолаборатории в Лвов са работели с патогените на чума, антракс и бруцелоза, а в Харков и Полтава - с патогените на дифтерия, салмонелоза и дизентерия.

Според Москва дейността на биологичните лаборатории в Украйна и ръководената от САЩ програма за "реформиране" на украинската здравна система са довели до неконтролируемо увеличаване на честотата на особено опасни инфекции.

Източник novinite.bg

... ... ...
Русия: САЩ ще прехвърлят програми за биологични оръжия от Украйна в Българив

09.2022 09:26:23

У нас 

Прегледи: 91265 

Източник: iStock

Вашингтон има планове да прехвърли програми за биологични изследвания от Украйна в постсъветските републики, източноевропейските и балтийските държави във възможно най-кратък срок, за да се приближи до руските граници. Това заяви генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична защита на руските въоръжени сили, цитиран от ТАСС.

Пентагонът има готовност скоро да прехвърли незавършените в Украйна програми в други постсъветски държави, както и в източноевропейски държави, като България, Чехия и други страни, предупреди той.
Източник news.bg

... ... ... ... ...

Моят коментар

За разлика от медии и политици, от военни аз не фокусирам върху връзката между комари и дронове, а между заразени насекоми и микроорганизми и кемтрейлси и метеорологични балони дори. Жалко че до сега съм първата която разсъждава в тази посока. Пръскането от кемтрейлси днес не се оспорва от никой. Достатъчно е да погледнем небето над нас. Но за това се изисква напрягане на шийните мускули и на мозъчното вещество отгоре им.

Количеството болни, бременни, възрастни и деца, електрошокувани от Сусиолстиирелсен в Швеция всяка година расте. Расте и броят на филмираните разкази и на групите на жертвите им в социалните медии и мрежи. 

В България в на село плевенето в градината Ви сутрин и вечер е ад. Дори вътре в къщи със затворени прозорци сте нахапвания до 60 пъти на нощ. Не си спомням да е имало един-единствен комар през детството ми в това село. Нито родителите ми нито по-възрастните хора си спомнят за наличие на комари. Не вярвам на пропагандата в българските медии че САЩ и ООН водят война с комарите чрез дронерите си тъй като популацията им значително расте от година на година. В града проблема са огромните количества монтирани 5G-антени, на село - комарите, опашките пред болниците и аптеките растат а гробищата се ширят или както Ванга ни го бе казала преди 80-те години: "В България без война война ще има".
... ... ... ... .... 


image


След месеци на отричане САЩ признаха, че управляват биолаборатории в Украйнa

 

 14 Юни 2022 Г.  9:52 Ч. CDT ОТ СТИВ СУИНИ   
 

Вашингтон беше призован да си признае за програмата си за биолаборатории в Украйна, след като Министерството на отбраната призна за съществуването ѝ.

Пентагонът заяви в четвъртък, че е управлявал 46 биолаборатории в Украйна, работещи с опасни патогени, след като преди това отхвърли обвиненията като руска пропаганда.

Китай се присъедини към призивите към Съединените щати да обяснят ролята и капацитета на лабораториите след зашеметяващия обрат на Пентагона след месеци на отказ.

През март изтекли документи изглежда предполагат, че нейните операции в Украйна са чувствителни, докато се съобщава, че Киев е блокиран от публично разкриване на програмата.

Според документ, подписан между двете нации, Украйна е длъжна да прехвърли опасните патогени на Министерството на отбраната на САЩ за биологични изследвания.

Онези, които изразиха загриженост относно присъствието на биолабораториите, бяха отхвърлени като теоретици на конспирацията и обвинени в разпространяване на руска дезинформация.

Но коментарите, направени от заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд през март, предизвикаха допълнителни подозрения, когато тя потвърди биологичната програма, като каза, че се опасява, че лабораториите ще „попаднат в руски ръце“.

Говорителят на китайското външно министерство Джао Лиджиан каза в петък, че САЩ трябва да обяснят дейността си и ги призова да спрат „еднолично да се противопоставят на създаването на механизъм за проверка на Конвенцията за биологичните оръжия (BWC).

„Както подчертах отново и отново, САЩ провеждат повече биовоенни дейности от всяка друга страна в света.

„Освен това САЩ са единствената страна, която се противопоставя на създаването на механизъм за проверка на BWC.

„Международната общност отдавна е загрижена за това. Наскоро Русия допълнително разкри биовоенните дейности на САЩ в Украйна и ясно посочи, че САЩ са нарушили BWC.

„Съгласно разпоредбите на BWC, САЩ са длъжни да предоставят разяснения по обвиненията на Русия, за да възстановят доверието на международната общност в съответствието на САЩ“, каза той.

Вашингтон отрича твърденията на Русия, че е експериментирал върху хора, след като се твърдеше, че е извършено тестване на патогени върху психиатрични пациенти от Харков.

Съединените щати са били обвинявани в участие в биологична война в миналото.

Покойният кубински лидер Фидел Кастро твърди, че неговите агенти са въвели чума по свинете и треска от денга в страната, като неизвестен досега щам на последната е създаден в лаборатория.Целтае да се създадат „възможно най-голям брой жертви“, каза той.

Бившият международен кореспондент на Daily Worker Алън Уинингтън и австралийският журналист Уилфред Бърчет бяха обвинени в държавна измяна и паспортите им бяха анулирани, след като разкриха биологичната война на САЩ в Корея през 50-те години на миналия век.

Въпреки опроверженията, международна научна комисия, ръководена от професор Джоузеф Нийдхам от университета в Кеймбридж, заключи, че Китай и Северна Корея са били подложени на бактериологично оръжие.

Източник peoplesworld.org, 


image
.... ... .... .... ....

 Още:
Чистят се следи от в Стандарт: тук в по-пълен вид ги има признанията на Нуланд и изказвания на Захарова и Конашенков: 

 https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/vashington-prizna-za-biolaboratorii-v-rusiya-chistyat-se-sledi-486808.html

 
САЩ ще правят биолаборатории в България твърди неврохирург и бивш депутат Кючуков, https://darik.bg/sast-ste-pravat-biolaboratorii-v-balgaria-tvardi-nevrohirurg-i-bivsh-deputat

РЕКЛАМА
 

 https://money-easilywbu.buzz/93584168849402




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mtomova
Категория: Други
Прочетен: 564997
Постинги: 439
Коментари: 78
Гласове: 248
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930