Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2023 14:01 - Кажи Гггъъъъ, Сладка моя!
Автор: mtomova Категория: Други   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.01.2023 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image
ПОЛИЦЕЙСКО-КМЕТСКОТО ДОНДУРКАНЕ  НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ ГАНГСТЕРКИ от Горния край на Драганица  

Здравей Antoniya Andonova ,  

Facebook както винаги под твоите въпроси веднага ама на секундата ме....блокира. Маа му миризлива!  

Явно е, че бандитките от село #Драганица не искат ти да ми задаваш умните си въпроси и ни съобщават съвсем безоснователно и безпричинно. Пуснали са си здравите Ганювски връзки на Много нашите техни хора и тук няма да пожалят и това място Фейсбуука, щом имат профили тук, я, заради които са се пръкнали на тоя свят/реинкарнирали са от Адските планети в човешки тела и са измамили Бог да им даде шанс да им провери Чивиите заключват ли им се или (и от ударите с тоягите им) са хлабави и им хлопат та Прах се вдига над целия Горки Св. Северозапад .  

И знаеш ли защо?  

Отговор ти давам ама веднага; при това кратък и ясен:   Защото САМИТЕ ТЕ съдействат с весели и забавни но лъжоразпространяващи смешно-заплашителни вицове собствено производство - Приказки от 1001 нощ пръкнали се по средата на Любовния Акт на масата/тезгяха на Пенсионерския им Клуб,     за убийството с #глад в #изолация на отвлечения ми син #РуменКаллмир    и участват в серии и серии през годините #сексуален #тормоз, сране на #гроба на татко, #яйца по къщата ми, счупени стаи и прозорци и стъкла, #палежи, #наводнения, заплашителни #завардвания с джобни ножчета, джипове  коли и зли пуснати без повод кучета, рушене на двете ни къщи в ТЯХНО собственото обсебено от #гангстерите село #Драганица и т н.   А те самите  от #Кметството си се снимат тук  необезпокоявани с #пневматичните си #пушки.   И още по-интересното е, че нито модераторите нито местната власт и РПУ Вършец ги закачат за снимки със съдържание на заплахи и насилие. Обаче.   

Така че...Има  разлика от Небето до Земята: между нас: простолюдието на #България и гангстерите във властта, разбира се. 

  Добре ни дошла в Постдемократичната България!   С никой нямам контакт от хипер-престъпното им #село Драганица, но според #кмета му Каменов в лъжесвидетелското му показание пред РПУ Вършец юни 2023 г - съм го била подлудила това негова частна собственост крепостническо село.    А как, Бога ми,  да стане това без контакт с хората от селото? - Не го интересува!!!   Яд го е може би, че вече се говори за мен и за Румен като за техни лични жертви из селото, както и за лъжесвидетелстването му като уж  "показания" м юни 2022 г пред РПУ Вършец и Прокуратурата Берковица.    - Все пак местните не се оказаха толкова глупави Кукута, колкото той и бандичката му очакваше.    И той в безсилието си да им запуши устата е ангажирал цял един Пенсионерския клуб на селото да съчиняват лъжливи вицове през ден от юли 2022 насам и да ги лансират/публицират тук през ден моля ти се, то луд умора има ли (?) оттогава насам:   

Нарочно отклоняват вниманието с техните измислени по наш адрес но поради безгръбначието им пускани анонимно: смешни небивалици за моя отвлечен и убиван с глад син РуменКаллмир и за мен (най-много да се изпуснат с виц за Марийка а кметът Иван Каменов го впрягат в ролята на Иванчо явно ми го пробутват) и за семейството ми,      обсебени са просто от нас при това повече от Олигофрени на кубик.    

Но нищо не е случайно. 

Особено когато не е тайна из селото и хората ми напомняха цяло лято (а пък то си се вижда и от Фейсбуука им тук):    Че си имат поставена от шведа-детеубиец и техен бос и заплатител с парите на гладуващия Румен от Петер Каллмир конкретно спуснати план и цел:   

А именно:   за му изработят с подигравателни макар и лъжливи вицове и създадат моля ти се,    АЛИБИ 

  Хем на Дупката им крадлива, серлива, подпаллива и трошлива и миризлива;  

Хем на чичото и таткото-убийци: Тоест на братята Каллмир от Уддевалла. Които ги поръчват Тея престъпления и са техни поръчители-платитфли.   С един куршум да си отстрелят две-три зайчета, щото са свикнали да режат гръкляни на животинки ама иначе са циции та две не виждат  

Все едно не опитах да говоря на полицай Миланов още март 2022 г (имам го на филм какъв е красавец с мартеничка) документ от юни 2011 МВР Монтана номер 7777. И все напразни мои опити и тогива.

  Затова им е далече по-удобно да ме сгазят с джипа си кмета най-ербап това лято 2022: отколкото да спрат разказите ми на жертва.  

 Защото аз буквално още не съм си отворила устат а вече  з-ар-ин-ах Интернет с тонове доказателства,  луд умора има ли нали знаеш колко са продуктивни двама трима луди накуп = Мафия в Северозапада им,  

а те кфо имат? Имат трънки! Имат пръдливи, лъжливи, злесъчинени ВИЦОВЕ насреща и по буре крадено вино и  ракия,  на чиято кука обаче не  се ловят нито редактори и журналя, нито съдии ни даже телевизии и телевизори. А радиоточките язък че ги махнаха понеже им напомнят за Комунизъма когато имаше училище и цехове и ТКЗС в селото а нямаше порноклубове и гангстери из селото

  Да не идат в затвора.   Нищо не е това което ни се привижда на пръв поглед.  

И нищо тук на ФБ който смятат за лична собственост и пишат и пускат - не е истина. Но все е провокация. Все е обсебване от личния ми живот. Защото те никога не са имали собствен личен такъв живот.  

Блокажите им са обхванали и Фейсбука който смятат че е програмиран още преди Девети Септември от пияния им дедо в Хоремаг.  

Касае се за организирана на Фейса престъпност с разрешение на Модерацията му следователно. Гангстерите си бият рамо тук Тук не е стерилна средата. Или както го е казал нашия български народ че Краставите магарета през девет държави е десета си надушили миризливите килоти..  

Та нека Цукърберг баламосва Американския Конгрес за децата и трафикинга колкото му се ще: реалността е друга песен!   После ми говорете за демокрация и на баба Ви за хвърчилото.   "Емоционално съм била писала" - днес ми отправи забележка читателка тук. - Емоционални са им детеотвличащите детеубийствени и безнаказано имоторушащи престъпления извършвани от бандичката им от Уддевалла-Драганица Е затфа.

  А инспектор Детелин Илиев  от РПУ Вършец с началник неориентиран из пространството и времето ги дондурка на Дедовия си в Скута си униформен: - Дърри дърри. Гъъъ. Гъъъ Кажи Гъъ Сладка моя!

  На зло куче зъл прът с други думи. 

Го е казал Народа  

Р. S Правописни грешки не правя а модератор влиза и ми изкривява текстовете на ФБ  след като ги напусна D S

image
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mtomova
Категория: Други
Прочетен: 560449
Постинги: 439
Коментари: 78
Гласове: 248
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930