Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 17:34 - Х. Мотояма: АБОРТИТЕ: „ДУХОВНИ ЕМБРИОНИ” В НИЗШЕТО АСТРАЛНО НИВО
Автор: mtomova Категория: Други   
Прочетен: 1864 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 29.10.2013 18:00


 Прераждането според Хироши Мотояма

След като имах контакт с моите абортирани деца в сън, темата ме привлича и я приемам като предизвикателство за по-нататъшни нови разследвания.

Преживяванията от съня ми се припокриха със свидетелските разкази на руски жени, преживели аборт след който Преживяване на прага на смъртта и завърнали се от тия региони на Вселената
. Техните разкази ще откриете по Ютууба.
И все пак. От този японец косите направо ми щръкнаха и не знам какво да си мисля пък сега, след техните и моите свидетелски показания, които са малко диаметрално противоположни на вярата му??? Обърна ми светогледа на 360 градуса! 
Питам се от къде и по какъв път му е дошла информацията. Или дали не се касае само за негови представи и вяра, но не за конкретно духовно или трансцедентално преживяване и ако е първото смятам той да няма право да ни разстройва с диаметрални теории. Аз търся опита а не теориите. За Вас не знам. 

image 

АБОРТИТЕ: „ДУХОВНИ ЕМБРИОНИ” В НИЗШЕТО АСТРАЛНО НИВО

Раждане

 

Процесът на раждане като човешко същество е доста сложен и се подчинява на множество правила. Например е много по-трудно да отидеш в материалния свят от низшето астрално поле, отколкото от висшето.

 

В низшето астрално измерение на духовния свят има много същества, които искат да се родят на земята, но не могат. Съществува нещо като проучване, набор от условия, на които съществото трябва да отговаря, за да му се позволи да влезе отново в нашия свят. Макар да е поддържан и управляван от кармата, самият процес на проучване е божественото средство, което предпазва хората на земята от най-отрицателно настроените елементи. На съществата от низшето астрално поле, които биват отхвърляни при пресяването, не им остава нищо друго, освен да продължат растежа си там, колкото и бавен да е той, придвижвайки се сантиметър по сантиметър към истинското пробуждане.

 

В низшето астрално ниво често се натъквам на души, които наричам „духове ембриони" - същества, пометнати или премахнати чрез аборт и отново върнали се там. Духовете ембриони изглеждат доста чудновато - те са целите набръчкани, имат големи, изпъкнали очи и излъчват странно сияние. Много жени, които са правили аборт, носят в себе си дълбоко чувство за вина. В някои случаи обаче тази вина е неоснователна. Стигнах до това заключение, след като дълго и внимателно проучвах духовете ембриони. Индивидите, чиято карма е да се превърнат в духове ембриони, имат склонност към необикновен егоизъм. Те обикновено биха направили всичко за своя интерес, дори биха убили, за да получат каквото искат. Всъщност нашият свят може прекрасно да мине без такива хора. Но искам да поясня - това не означава, че съм защитник на абортите. Просто искам да изтъкна, че в своята необятна мъдрост Абсолютното е измислило начини да ни предпази от най-лошите същества и понякога абортът служи именно за тази цел.

 

Правилата за прераждане на земята са много по-широкообхватни от онези, които управляват индивидуалната карма. Това са принципи, регулиращи и поддържащи деликатното равновесие между материалния и астралния свят, и кармични принципи, едновременно ограничаващи и внасящи хармония. В основни линии те пресяват онези, които ще се родят тук. Самият факт, че сте живи, доказва, че отговаряте на основните изисквания.

 

И отново - повечето индивиди, на които не се позволява да напуснат низшето астрално ниво, са крайно отрицателни. Този негативизъм се дължи на прекомерната им, крайна себичност, която на земята наричаме „зло". Следвайки принципа, че мисълта поражда реалност, обитателите на низшето астрално ниво си създават съществуване, отговарящо на общоприетата представа за ада. Разбира се, съществата, които живеят на тези места, искат да се измъкнат оттам възможно най-бързо: те гледат на прераждането на земята като на начин за бягство. Използвайки силата на това завладяващо желание, някое такова същество понякога се провира през защитната преграда и успява да бъде заченато, но това рядко завършва с раждане.

Обикновено тези същества биват помятани или премахвани чрез аборт и изпращани обратно в низшето астрално ниво, откъдето са дошли. Те може да повторят процеса много пъти. В някои случаи желанието да бъдат родени е толкова голямо, че успяват да се промъкнат през ситото и да постигнат целта си. Но в резултат от неестествения начин на влизане такива същества често се раждат с аномалии.

За щастие повечето деца се раждат от астралния в материалния свят като здрави мънички хора. И при това идват с пълен кармичен набор.

 

Източник: книгата на Хироши Мотояма „Карма и прераждане”, стр. 9-10






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mtomova
Категория: Други
Прочетен: 553005
Постинги: 436
Коментари: 78
Гласове: 243
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031